DJC 3 wint uit van Voerendaal 5

Gisteren speelde DJC 3 uit tegen jeugdteam van Voerendaal. Alleen Jack vd Akker speelde tegen een senior lid en won vrij snel zijn partij

Bij het team van DJC 3 vielen 2 nieuwe leden in. Op bord 5 Charles Bors en op bord 6 Jeroen Custers.

Charles verloor helaas, terwijl hij in beginsel veel beter stond. Jeroen Custers maakte remise, doordat hij pat toeliet. Maar de volgende keer zal het beter gaan.

Commentaar van Jeroen over zijn eigen partij "

Ik baal nog steeds enorm van het pat. Ik heb er totaal geen rekening mee gehouden dat ik in deze situatie moest oppassen voor pat. Hopelijk gebeurt deze beginnersfout me nooit meer. Voor de rest vond ik het een hele leuke partij. Ik had controle over het centrum. Het was wel lastig toen de toren dreigde ingesloten te worden. Daarna maakt hij een paar foutjes, kwam ik 4 pionnen voor en ging hij mee in het afruilen. Vervolgens voelde ik me beetje onzeker in het eindspel omdat ik nog te weinig ervaring heb hierin en maak dan niet altijd de beste keuzes. Er zitten genoeg leerpunten in deze partij. Heel leuk dat ik mocht invallen. Ik had heel graag het volle punt binnengehaald voor DJC". 

Jip Lovasz werd matchwinnaar. Hij speelde op bord 2 een sterke partij. De tegenstander stond in de verdrukking en op het laatst wist Jip het mooi uit te maken. 

Ton Montfort maakte in gelijkwaardige stelling remise. 

Zelf dacht ik de partij te kunnen beeindigen in mat na 18 zetten. Dat bleek een vergissing te zijn het werd mat in 19 zetten.

Indien u gedeelte van enkele partijen na willen spelen kan dat.

3 partijen 

Voerendaal 5

DJC 3

 
Gommer , W. (Willem) 1102 Chappin , R.V.H. (Rene) 1602 0 - 1
Maessen , F. (Filip) 1226 Lovasz , J. (Jip) 1223 0 - 1
Dumont , T.C.W. (Ties) 1332 Montforts , A.B. (Ton) 1578 ½ - ½
Gerrichhauzen , J.T.G. (John) 0 Akker van den, J.J. (Jack) 1335 0 - 1
Wijk van, J. (Justin) 0 Bors , C.N. (Charles) 0 1 - 0
Didden , J. (Joep) 0 Custers , J. (Jeroen) 0 ½ - ½
Gemiddelde Rating:1220Gemiddelde Rating:14352-4


Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2018