Simultaan met Anne Haast

Ynze M: Afgelopen vrijdag was er naast de interne competitie en de inhaalwedstrijden van de TOPcompetitie ook een door de LiSB georganiseerd vrijwilligerstreffen in Merode. Alle vrijwilligers van de schaakverenigingen van de LiSB waren uitgenodigd voor een gezellige avond met een simultaan tegen Anne Haast. Anne is onlangs Nederlands kampioene geworden bij de dames.

Er deden behoorlijk wat DJC-ers mee aan deze simultaan. Luc Cornet had de twijfelachtige eer om als eerste van het bord gezet te worden. Binnen 9 zetten was het over. Hij had ook nog gekozen om met de witte stukken te spelen. Niet snel daarna verloren ook Rene Chappin en Willem Wallekers. Anne had speciaal aangegeven dat ze ook graag tegen Jolijn Bruinen wilde spelen. Jolijn hield bijzonder lang stand, maar verloor uiteindelijk ook. Omdat er nog een paar plaatsen over waren en de interne een oneven aantal had, mocht Gino de Mon ook meespelen. Gino speelde een interessante pot en wist remise te maken. Zelf had ik een erg rustige opstelling gekozen, maar stond de hele partij wel steeds iets beter. Uiteindelijk maakte Anne een foutje en wist ik de partij te winnen.

 

 

Helaas zijn op de een of andere duistere manier de meeste foto's van mn iPhone onbruikbaar, dus moet U het met de bovenstaande zo mogelijk nog duistere foto doen.

Het laatste gedeelte van mijn  partij

 

 Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2019