Dit weekend externe competitie

Dit weekend staat voor zowel de KNSB (zaterdag) als de LiSB (zondag) weer de externe competitie op het programma. 

Zaterdag KNSB 3H DJC 1 Dubbelschaak
Zondag Promotie klasse DJC 2 Voerendaal 4
Zondag Klasse 1B DJC3 Heerlense SV 1
Zondag Klasse 2B DJC 4 Voerendaal 5
Zondag Klasse 2B t Pionneke 3 DJC 5
Zondag Klasse 3A Leudal 3 DJC 6
Zondag Klasse 3A DJC 7 Voerendaal 6

DJC 1 speelt tegen medekopoloper Dubbelschaak. Gelijktijdig speelt ook Geleen in de 2e klasse D haar thuiswedstrijd tegen Helmond.  DJC 2 staat derde, maar de onderste plaatsten lijken toch dichter bij dan een mogelijke promotie en derhalve zal er tegen Voerendaal 4 punten gehaald moeten worden. DJC 3 staat op kop in de 1e klase B, maar Kerkrade is daar de grote titelkandidaat (wedstrijd minder gespeeld en toch al even veel matchpunten als DJC). DJC 3 moet de druk op Kerkrade houden door te winnen van Heerlen.

Ook DJC 4 staat op kop. In de 2e klasse B moet er gespeeld worden tegen medeconcurent voor het kampioenschap DJC 5 en bij een mogelijke winst van DJC is het kampioenschap toch wel erg nabij. DJC 5 speelt in de 2e klasse B de lastige uitwdstrijd tegen 't Pionneke 3. Minimaal een punt pakken om uit de degradatiezone te blijven zal het devies zijn. 

DJC 6 speelt uit tegen Leudal 3 en DJC 7 speelt thuis tegen Voerendaal 6. Beide teams spelen niet meer echt mee voor het kampioenschap, dus daar gaat het voor de eeuwige roem.Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2018