Partijen Rene Weerts tijdens Noteboomtoernooi


Zoals eerder besproken heeft Rene Weerts goed gespeeld in de C groep tijdens het afgelopen schaakweekend in Leiden.

Bijgaand verslag van Rene Weerts hierover: 

In de eerste ronde van het Daniël Noteboom toernooi mocht ik aantreden tegen een ware neef van Daniël Noteboom. Het schaakspel dat Daniël Noteboom ooit won bij een toernooi op zijn 14e jaar is in zijn bezit. Helaas wist ik niet te winnen, in de opening ging het aan mijn kant mis en bleef ik een ontwikkelingsachterstand houden.

 

De dag erna had ik een no show, dus na een uur kon ik de partij claimen. Daarna was ik ontketend en won ik alle partijen door fouten van de tegenstanders. Met een gedeelde derde plaats in de C-groep in een deelnemersveld van 95 personen mag ik best tevreden zijn. Volgend jaar ga ik toch de B-groep proberen, overigens wordt dat dan het 75e Daniel Noteboom toernooi.

 

Het toernooi werd gewonnen door Predrag Nikolic. Oud-Erasmiaan Andrzej Pietrow speelde ook een heel goed toernooi en haalde in de A-groep een score van 3½ uit 6 en een TPR van 2243. Kijk hier voor alle uitslagen en standen van het Daniël Noteboom Toernooi 2014.


U kunt zijn partijen volledig bekijken.Powered by FENIX: Digital Solutions | Admin Login | Copyright © Limburgs Schaak Cafe 2019